FUNDRAISING, SPONSORERING & PROJEKTFINANSIERING

2 eftermiddages intensivt onlinefundraising kursus

OBS: Kurset afvikles min 1 gang om måneden eller hver gang vi har 4 deltagere på listen. Skriv til info@winnovation.dk eller ring tlf.: 21911130 så koordinerer vi de dage og tidspunkter der passer dig og de øvrige kursister

Fundraising kursus med tilfredshedsgaranti*

Kom på intensivt onlinefundraising kursus, hvor du på to eftermiddage lærer at fundraise og står med en færdig grundansøgning og strategi, når kurset er færdigt. Klar til at sende til de anviste fonde som du får en liste over.

Du får adgang til en omfattende værktøjskasse med skabeloner og rådgivning til, hvordan du kan arbejde bedst muligt med din ansøgning.

Kurset giver dig fuld indsigt i, hvordan du udarbejder den optimale fundraising strategi, der vil få dig til at lykkes med din ansøgning.

Lær hvordan du researcher, laver partnerskaber, tager kontakt til fondene og hvilke forskellige fonde, der findes.

*Tilfredshedsgarantien dækker hvis, en kursusdeltager har deltaget i begge kursets moduler, samt lavet og fremsendt de stillede opgaver rettidigt. Den dækker ligeledes hvis en kursusdeltager kan påvise ikke, at have fået feedback på egen ansøgning. Hvis en deltager på den baggrund ikke finder undervisningen tilfredsstillende, kan tilfredshedsgarantien træde i kraft.